Respons från deltagare

”Det blev så bra som vi förväntade oss. Du ger en härlig lugn och trygg känsla när du förmedlar din kunskap till deltagarna. En av de bästa sakerna är att få vara med sin älskling en hel helg och mestadels naken utan att fokusera på något annat än njutning.”
(Lena & Mats, November 2015)

——————————————————————————————————-

”Starkt beroendeframkallande!”
(J. & D. nov 2015)

——————————————————————————————————-

”Vi tyckte mycket om helgens kurs och har fått ytterligare en dimension i vår sexuella relation vilket har medfört ökad lust och lekfullhet/fantasier ❤️
Vi tyckte mycket om lekar med plastfolie och att vara ett djur – stimulerade till lek och skratt samtidigt som det var upphetsande. Vi gillar verkligen att sex är roligt, innerligt och skönt på samma gång. Så tack för gåvan”.
(L & J, november 2015)

——————————————————————————————————-

Hur var kursen?
Varm och kärleksfull!
Kursen överträffade våra förväntningar, och vi hade högt ställda förväntningar! De tre dagarna kändes väldigt välfyllda, med Gudomlig Njutning som referens tänkte vi att det kunde bli en del ”samma lika”, men så var inte fallet!
Kärleksfull beröring kändes helt nytt och åter igen så har vi fått med oss en massa nya intryck, lärt oss en massa nya saker både om beröring och om oss själva, både som par och var och en för sig.

Vad var den största behållningen av kursen?
Det är väldigt svårt att peka ut en enskild största behållning då hela kursen i sig var en behållning!
Om vi ska peka på några saker så skulle det kunna vara;
– Beröring som syftar till njutning, tillfredsställelse, kärlek, avkoppling o.s.v. UTAN att det måste leda till sex.
– Betydelsen av att vara verbal med varandra, vi trodde nog att vi var det, men man kan vara ännu tydligare.
– Sättet du möter och leder oss deltagare och ger oss utrymme i rummet, högsta betyg!

Hade du velat ändra på något?
Vi tror (precis som du var inne på) att det ska vara en ren parkurs, inte minst med tanke på att alla olika former av beröring under helgen är så kopplad till känslan man har för varandra. Sen hur ett par är sammansatt är oväsentligt.

Slutligen kan vi bara varmt rekommendera Kärleksfull Beröring till vem som helst som tycker om att njuta tillsammans och nå ännu högre höjder i sin relation!
(N&D april, 2015)
——————————————————————————————————-

Vi hade en ljuvlig helg och vi tycker, precis som du, att det ska vara en parkurs.
Härligt med det sensuella, meditativa, kravlösa, nära – som ger möjlighet till att se, uppleva, ta in, lära känna varandra utifrån fler och fler perspektiv.
Jag tycker om att det sensuella kan få vara njutbart nog – och just därför kan lusten få så stort utrymme… gränslöst stort utrymme….
Det är så fint med din öppenhet om dig och Calle.
Enkelt, självklart – rent.
(”Liv i förnyelse” april, 2015)
——————————————————————————————————-

Annonser